4 Nisan 2018 Çarşamba

ÖNCE KENDİ KAPIMIZIN ÖNÜNÜ SÜPÜRELİM

 

Es-Selamu Aleykum, geçenlerde Hizmet'le ilişkili bir okulda yaşanan iğrenç bir olay hakkında yazacağım. Beni sürekli neden hükümeti eleştirmiyorum da hareketin içindeki çarpık yapıyı eleştiriyorum diye tenkit ediyorlar. Önce kendi kapımızın önünü bir süpürelim.

Bu iğrenç hadise Romanya Bükreş'te eğitim veren Spectrum Bucuresti ilkokulunda gerçekleşiyor. Romanya'da bulunan bir arkadaşım bu hadiseyi anlattığında pek şaşırdığımı söyleyemem. Sonuçta diğer ülkelerde dönen iğrenç hadiseleri de biliyoruz.

Hadise şöyle gerçekleşiyor. Romanya Spectrum ilkokulunda beden eğitimi öğretmeni olan Hasan Altuntaş 3. sınıfta okuyan 9 yaşındaki bir kız çocuğunu kek verme bahanesiyle spor salonunun deposuna götürüp iğrenç fiillerini burada sergiliyor.


Tacizden haberdar olan aile okul yönetiminin baskısı ve olayı örtme girişimlerine rağmen durumu savcılığa bildiriyor. Mahkeme de tedbiren 30 gün hapis cezası veriyor ve 3 ila 10 yıl arasında hapis cezasıyla yargılanma süreci başlatılıyor.

Olayın çok iğrenç bir yapıda olması sebebiyle isimlerini ve fotoğrafları paylaşmakta bir sakınca görmüyorum.

 Böyle insanları herkesin tanıması gerekiyor. Asıl anlamadığım okul yönetimi neden bu iğrenç olayı gizleme ve aileyi susturma girişiminde bulunuyor? 
Hasan Altuntaş kim?

Hasan Altuntaş kimin koruması altında? 

Romanya basınında bile olay 1-2 basın kuruluşu haricinde dile getirilmiyor. Bunların da çok ufak bir kısmı isim vermiş. Bu olayı kapatmaya çalışan BÜYÜKLERİN başka hataları mı var? Onların da ortaya çıkacağını mı düşünüyorlar?

Bu tarz olayları örtmeye çalışan sözde BÜYÜKLER aynı iğrenç olayların kendi yakınlarının başına gelebileceğini de unutmasınlar. Bu tarz adamlar Hizmet'in içinde yer aldığı sürece daha çok cinsel içerikli DM ve yazışma okuruz. 

Taciz olayı ile ilgili Romen basınındaki haberlerin bir kısmın buradan okuyabilirsiniz. 





Ey HİZMET, Allah rızası için ÖZÜNE DÖN!!!
 


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

HASHİM THAÇİ İLE İŞ TUTAN ÇETE

Es-Selamu Aleykum, çalışmalarını takdirle izlediğim Circle ekibinden Engin Sezen'e geçenlerde mülakat veren Ahmet Dönmez'in müla...