9 Nisan 2018 Pazartesi

DAMATLAR OLİGARŞİSİ



Es-Selamu Aleykum, bugün sizlere hep merak ettiğiniz çeteden yani Hizmet içindeki damatlar oligarşisinden bahsetmek istiyorum.

Bugüne kadar Hizmet içinde Cevdet Türkyolu'na kim karşı çıktıysa cemaat içinde aforoz edildi. MÖZ gibi bir adam dahi onunla başa çıkamadı. Pekâlâ kendisinin bu dokunulmazlığı nereden geliyor?

Kendisinin bu dokunulmazlığı HE'nin kardeşi Seyfullah Gülen'in damadı ve istişare kurulunda özel kalem olarak kazanmıştır. Fikririn üzerine fikir söylemek bile aforoz edilmek için yeterlidir. Lüks harcamaları karşısında herkes kör, sağır ve dilsiz olur.

Adem Kalaç, Seyfullah Gülen'in diğer damadı Cevdet Türkyolu'nun bacanağı ve Ebru Tv genel müdürü. Cevdet Türkyolu'ndan küçük olduğu halde zaman zaman Cevdet Türkyolu'nun bile kendisinden çekindiği bilinir. Bu çekincenin sebebi Adem Kalaç'ın eski görevleri sebebiyle olabilir.

Ahmet Kurucan, HE'nin kız kardeşinin damadı, Abdülkadir Korucuk'un eniştesi ve ABD'deki Hizmet'in resmi işleriyle ilgilenir. New Jersey'de İstanbul Kafeyi çok sever. Cevdet kadar pervasız ve gözü kara olmadığı için diğer damatlar içinde silik kalır.

Yılmaz Yiğit, Ahmet Kurucan'ın bacanağı ve Fatih Kolejlerinin eski genel müdür yardımcısı. Ahmet Kurucan kadar silik bir yapıda değil ve hala üst düzey söz sahibi. Çoğu parlak gibi gözüküp sonu hüsranla biten fikirlerin sahibi kendisidir. 

Abdullah Katırcıoğlu, HE'nin kardeşi Mesih Gülen'in eski damadı. Hümeyra Gülen ile 2015'te evliliği neden sonlandı? Bunu bilenler neden konuşmuyor? Eski damat olduğu halde başkaları gibi neden sürgün edilmedi? Hala aktif ve faal kimin kuyusunu kazıyor?

Bu saydığım isimlere karşı kalem oynatmayı geçtim kaşını kaldıran ya sürgün edilir ya da ajan suçlamasıyla karşı karşıya kalır. Eleştirilemezler, dokunulamazlar, önlerine geçilemezler. Bugün özeleştiri yapan çoğu cesur yazar bile bu saydığım isimleri tenkit edemez.

Şatafat yarışına giren damatların şatodan bozma villalarına bile yaklaşamazsınız. Türkiye'deki çoğu mazlum ve mağdur bu cin fikirlilerin kurbanıdır. Bugün olmazsa bile orta ve uzun vadede bu dinozorlardan kurtulacak bir genç kitlenin yetişiyor olduğunu bilmek bile ümit verici.

Ey HİZMET, Allah rızası için ÖZÜNE DÖN!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

HASHİM THAÇİ İLE İŞ TUTAN ÇETE

Es-Selamu Aleykum, çalışmalarını takdirle izlediğim Circle ekibinden Engin Sezen'e geçenlerde mülakat veren Ahmet Dönmez'in müla...