27 Kasım 2017 Pazartesi

HİZMETİ KAPALI VE BEDEVİ BİR TOPLUM HALİNE GETİRMEK KİMLERİN İŞİNE YARAR?




Es-Selamu Aleykum, ben eleştirince ajan, müfteri, münafık diyenler, Sait Sefa, Fuat Baran, Mahmut Akpınar, Ahmet Kuru, Gökhan Bacık, Bülent Korucu ve diğer eleştirenleri de mi aynı şekilde niteyecekler?

Karl Popper der ki, "Açık toplumlar, toplumsal politikaların maksat dışı sonuçlarının açık biçimde eleştirildiği ve bu eleştiri doğrultusunda değişimlerin sergilendiği toplumlardır." 

Hizmeti kapalı ve bedevi bir toplum haline getirmek kimlerin işine yarar? 

Hizmetin son kalan fertlerinden düşünemez, eleştiremez, kitle bile haline gelememiş itaatkar bir yığın haline getirmeye çalışıyorlar. Bir toplum eleştirilmeye ne kadar kapalıysa yönetilmesi o kadar kolaydır. 

Peki Hizmeti H.E mi yönetiyor? Yoksa H.E'yi dört duvar arasına sıkıştırıp iletişim olanaklarını bloke eden ve H.E'den rol devşirmeye çalışan bir güruh mu yönetiyor? 

Bu soruları sormam kimleri neden rahatsız ediyor hiç düşündünüz mü?

Hizmete farklı mecralardan devşirilen bu provokatörler hem de kaç kere göstere göstere H.E'yi şehit edebilecekleri yönünde üstü örtülü tehditler savurmadı mı? 

Buna dikkat çekmek Hizmet içinde büyük bir günahmış gibi beni suçlamadılar mı?

En büyük hataları, Hizmet içinde yetişen fertlerin iyi eğitimli birer birey olduğunu unutmalarından kaynaklanıyor. Ajan ve provokatörler ne derse desin H.E'yi ne kadar kontrol altına almaya çalışırlarsa çalışsınlar. Samimi Hizmet erleri o camdan kulelerinizi yerle bir edecek ve H.E'ye yapmış olduğunuz bu zulme bir son verecek. Yıkılacak yurt dışındaki saltanatınız çok az kaldı. Bekleyin göreceksiniz!

Ey HİZMET, Allah rızası için ÖZÜNE DÖN!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

HASHİM THAÇİ İLE İŞ TUTAN ÇETE

Es-Selamu Aleykum, çalışmalarını takdirle izlediğim Circle ekibinden Engin Sezen'e geçenlerde mülakat veren Ahmet Dönmez'in müla...