18 Nisan 2018 Çarşamba

HASHİM THAÇİ İLE İŞ TUTAN ÇETE


Es-Selamu Aleykum, çalışmalarını takdirle izlediğim Circle ekibinden Engin Sezen'e geçenlerde mülakat veren Ahmet Dönmez'in mülakatı hakkında konuşacağım.

 Engin Sezen


Her şeyden önce Ahmet Dönmez hakkında biraz konuşalım. Ahmet Bey, 2012'den sonra farklı platformlarda Hizmet adına kendi küçük çıkarları için konuşan trol takımıyla bir tutulmaması gereken, usûl ve erkanı çok değerli şahıslardan öğrenmiş örnek alınması gereken bir genç. Vermiş olduğu mülakatlar çok değerli ve Hizmet'in mevcudiyeti adına önemli noktalar ihtiva ediyor. Ayrıca mülakatta belirttiği çoğu hususu zamanında ben belirttiğimde ajan, müfteri, münafık gibi iftiralara maruz bırakılmıştım. Ahmet Bey neler demiş bir bakalım.

Şimdi her şeyi tozpembe gösterme gayretinde olan ve Hizmet'in sırtından geçinen trol takımını sahneye davet edelim? Siz ve sizin iplerinizi tutanlar ne kadar debelenirse debelensin SU AKAR YOLUNU BULUR! Ahmet Bey de benim gibi Hareketin özüne dikkat çekmiş.

Bugüne kadar yazdıklarımın tekrarı mahiyetinde gibi olacak ama bu mülakatın noktası virgülüne imzamı atarım. Eleştirilere saldıran bu provokatör cenah genel olarak Hizmet'e 2012 yılından sonra eklemlenmiş ve Hizmet'in kaynaklarından beslenen zümre.

Ancak Hizmet için asıl tehlikeli olan cenah bu trol şebekesi değil. Asıl tehlike, üst makamlarda olan ve oligarşilerinin zarar görmesini istemeyen Hizmet'in kaynaklarını lüks harcamalarla eritip bitiren HE'yi 4 duvar arasında engelleyen çete!

Tiyatrolarını sergilediler, suçlanacak makam ve mevkileri ayarladılar, bu tiyatronun son perdesinde de Hashim Thaçi ile hasılatı paylaşıp lüks yaşamlarına devam edecekler. Ayrıca ne hikmet ise yakalanan cezalandırılan hep alt kesim hiç bu makam sahibi ABİLERE dokunan olmuyor.

Bu çetenin son oyununu Kosova'da hepimiz gördük. Kendilerini temize çıkarmak için 6 masum öğretmeni elleriyle sattılar! Hashim Thaçi ile sürekli iletişim halinde olan sözde ABİ hala yerinde duruyor ve kimse ne hikmetse onun adını dahi zikredemiyor.

Ahmet beyin anlatmak istediği ve Hizmet'in düşünebilen kadrosunun hayata geçirdiği uyanış hareketinde bu çetenin bir rolü kalmayacak. Ahmet Dönmez gibi gençler sahip olmaları gereken ve sığ insanların işgal ettiği makamları adil bir şekilde devralacak. Bu gençlerden umutluyum.

Ey HİZMET, Allah rızası için ÖZÜNE DÖN!!!
 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

HASHİM THAÇİ İLE İŞ TUTAN ÇETE

Es-Selamu Aleykum, çalışmalarını takdirle izlediğim Circle ekibinden Engin Sezen'e geçenlerde mülakat veren Ahmet Dönmez'in müla...